Drømmen om Wembley

YNWA Wembley.jpg

Wembley er dessuten litt av et syn i all sin prakt, pynta av tilreisende røde fra hele England og hele verden, samt en stor og stolt koloni fra Merseyside. Det var god stemning på vei til Wembley med vennlige og smilende Manchester City-rivaler side om side med Liverpool-fans som tørster etter en triumf.

undefined

Vi hadde sang-battle mot City-fansen på undergrunnen (de røde vant den) og vi ønska hverandre god kamp.Jeg tenkte at om vi vinner i dag, vil det kunne bli et viktig vendepunkt denne sesongen. Klopp ville bli en manager som hadde vunnet noe på rekordtid, og laget og vi kunne surfa videre i Europa League og resten av sesongen med god sjøltillit og vinner-lykke. Nå ble det ikke sånn.

undefined

Men en spennende kamp ble det der oppe i høyden av de bratte tribunene. Da City brant den ene gode sjansen etter den andre (ofte etter en tabbepasning fra oss) tenkte jeg at det må finnes en fotballgud som unner oss denne seieren... Og da 1-1-målet kom, eksploderte det i rød lykke på Wembley, og da tenkte jeg at dette klarer vi. Men marginene er ofte små i fotballen.

undefined

Jeg synes vi var heldige som fikk ekstraomganger (for City var best i ordinær tid) men syntes at vi hadde mest sprut i beina i ekstraomgangene. Straffekonken trodde jeg også vi skulle fikse. Så tapte vi myntkastet og måtte skyte mot en blå vegg og ikke en rød heiagjeng. Marginer imot igjen.

Alle jeg snakka med av Liverpool-fans hadde troen på seier... I dag var det psyken som frarøvet Liverpool Ligacup-trofeet. Og kanskje noen taktiske valg i form av straffetakere.

undefined

Det er surt, ja, men vi er fortsatt med i Europa League og i sommer skal Klopp shoppe. We go again. Det kommer nye sjanser. Og når vi DA vinner på Wembley skal vi bli ENDA gladere enn vi trodde var mulig. Erfaringa av tap løfter opp seire til høyere nivå. Husk på det. Manchester United, dere bør passe dere! Walk on!