Ferdig trykka

trykkeribilde.jpg

Wow! Se, der var boka ferdig trykka! Er den ikke fin!!!!?

Vi har gjort et verdivalg og valgt å trykke i Norge for å være med å støtte boktrykkerkunsten i Norge og spare miljøet litt ved å unngå trailertransport for flere opplag fra Øst-Europa. Dessuten er det ikke vanskelig å velge gutta ved Haugesund-trykkeriet, som har hjertet i rett fotballklubb....

Tusen takk for jobben, Haugesund Bok & Offset! Jeg gleder meg sånn til å få boka mellom hendene og se det ferdige resultatet. Den er tilgjengelig fra alle landets bokhandlere fra 2. mars. Neste uke. Hurra!

Så spent på hva dere synes.... Du kan sikre deg en forfattersignert utgave av dette første opplaget nå. Denne uka er siste frist om du vil være med i trekninga av Steven Gerrard-signert drakt, retrodrakt signert av Rush, Barnes og Grobbelaar, bokpakke med hele 5 kapteinsignerte bøker eller bilder signert av Fowler eller Evans.

Alt du trenger å gjøre er å bestille boka fra meg her: http://shop.liverpoolhjerter.no.24nb.serversenter.net

Whoooopa! Gjett om jeg gleder meg til å ta turen opp til Anfield og se kamp med gledesbobler innabords. God kamp!

PS! Jeg reiser direkte fra Ligacup-finalen i London via Liverpool til bokslipparrangementer med John Barnes og Paul Ince på Østlandet. Der skal jeg få kapteinsignert opp bøkene til de 100 som forhåndsbestilte først i sommer. Deretter bærer turen hjem til Trondheim mandag 7. mars hvor jeg går rett i gang med signering, pakking og adressering av alle de forhåndssolgte bøkene. De sendes derfor ut andre uka i mars.

TUSEN TAKK til alle dere som har forhåndsbestilt bøker. Uten deres hjelp hadde ikke ferdigtrykka bøker vært stabla på paller i dag! YNWA!