Fowler 40 år

undefinedGratulerer så mye med 40-årsdagen til Robbie Fowler, mannen som fortsatt går under navnet Gud i Liverpool FC. Den lokale gutten fra det harde nabolaget Toxteth i Liverpool, med slik et naturlig scoringstalent og med tidenes raskeste hat-trick i Premier League (4.33 minutter mot Arsenal).

Han som trente hver eneste dag fra han var liten, sparka ball endeløse timer i parken og som sov med ballen i senga om natta. 
Han som aldri glemmer da han dyvåt i skoleuniform ble plukka opp av en diger hvit Mercedes i regnet etter trening som guttunge av selveste Kenny Dalglish - og gutten som var så flau over hvor han kom fra og det lille huset, at han ba Kenny slippe han av langt fra der han bodde... 

Han som hylte høyt av lykke i bilen på vei hjem fra Anfield etter å ha signert for Liverpool igjen for Rafael Benitez. Dette er den beste dagen i hele Fowlers fotballkarriere. Hjemkomsten til sitt kjære Liverpool FC igjen. 

I dag er Fowler 40 - huset er bytta ut med et aldri så lite lite palass, men den fotballgale og morsomme guttungen er den samme. 

 

Jeg er evig takknemlig for at han ville dele sine historier og la seg portrettere av meg både i bokform og fra flere scener rundt om i landet. Han har aldri før stilt opp på noen sine boksigneringer før han kom til Norge på "Liverpoolhelter"-signeringer. Kristiansund, Oslo, Sarpsborg, Alta, Kautokeino, Trondheim og Mandal er blant de heldige stedene som har fått besøk fra mannen som i dag reiser over hele verden som Liverpool FCs offisielle ambassadør i tillegg til å hjelpe LFCs unge spisstalenter. 

Tre ganger tre hurra for Robbie Fowler!

undefined