Kapteinsturné

Nå er første del av kapteinsturneen klar!

Kom og la deg underholde og inspirere av deres sterke historier. For aller første gang åpner hele 16 av Liverpool FC sine gjenlevende og markante kapteiner seg i ei og samme bok, og forteller sin historie. Hele rekka fra managerikonet Bill Shankly sin utvalgte kaptein Ron Yeats til Steven Gerrard deler en reise med kapteinansvaret fra innsida av en av verdens mest populære fotballklubber – som også befinner seg på lista over verdens største merkevarer.

Vi har vært så heldig å få velge fra øverste hylle når det gjelder profiler med sterke, inspirerende historier og stor fortellerkunst rundt kapteinsansvaret. Derfor stiller John Barnes, Paul Ince og Mark Wright på bokas første to uker på markedet. Det er bare å glede seg!

Den offisielle supporterklubben til Liverpool FC i Norge (LFCSCN) er også denne gangen samarbeidspartner med min bokutgivelse, og nå legger vi ut på en liten kapteinsturné sammen med tidligere kapteiner av LFC. Vi feirer bokutgivelse med fest og muligheten til å treffe noen av klubbens markante ledere i moderne tid.

Samtidig vil du få sjansen til å få kjøpt boka til redusert pris som medlem av supporterklubben og få bøkene signert av både en tidligere LFC-kaptein og forfatter Ragnhild Lund Ansnes. Det vil ikke bli like mange stopp på turneen denne gangen som ved bokutgivelsen av «Liverpoolhelter». Vi satser heller på færre og større arrangement, og vi håper helrøde på nabo-steder tar turen til nærmeste arrangement og samtidig deler opplevelser med regionens røde.

Dette er første del av kapteinsturneen, og du er hjertelig velkommen:

undefined

Oslo: Onsdag 2. mars med John Barnes

Sted: Torshov sport (Sandakerveien 35B, 0477 Oslo)

17:00 - 18.30: Boksignering med John Barnes og «Liverpoolkapteiner»-forfatter Ragnhild Lund Ansnes.

19.00 - 20.00: Eksklusivt fotballforedrag med John Barnes (PS! Begrenset antall plasser). Gratis.

Påmelding her: http://torshovsport.no/fotball/artikkel/eksklusiv-boksignering-og-foredrag-med-john-barnes-hos-torshov-sport/

 

Fredrikstad: Torsdag 3. mars med John Barnes

Sted: Torshov Sport, Fredrikstad med John Barnes (Stadion 45, 1671 Kråkerøy)

17.00 - 18.30: Boksignering med John Barnes og «Liverpoolkapteiner»-forfatter Ragnhild Lund Ansnes.

 

Sarpsborg: Fredag 4. mars med Paul Ince 

undefined

Sted: Sportspuben (Kirkegata 51, Sarpsborg) klokka 20 med Paul Ince Vi feirer bok og inviterer hele Østfold og omegn til rød fest! Kom og hør en av engelsk fotballs mest erfarne kapteiner, og mannen med den aller sterkeste historien i «Liverpoolkapteiner», Paul Ince, fortelle om livet som kaptein på begge Englands største fotballag, samt det engelske landslaget. Dette er en unik sjanse da Ince svært sjelden stiller opp på slike arrangement.

Billetter kjøpes i døra. 200 kroner for voksne, 150 kroner for supporterklubbens (LFCSCN) medlemmer. Ta med medlemskortet. Også mulig å melde seg inn nå - for rabatt på inngang og få rabatt på bøkene også: http://medlem.liverpool.no/liverportal/register.aspx

Det vil bli mulig å vinne en signert Jordan Henderson-drakt og andre premier i løpet av kvelden.

 

Sandvika: Lørdag 5. mars med Paul Ince

Sted: Torshov Sport, Sandvika (Sandvika Storsenter, 1338 Sandvika)

12.00 - 14.00: Boksignering med Paul Ince og «Liverpoolkapteiner»-forfatter Ragnhild Lund Ansnes.

Oslo: BOKSLIPPFEST Lørdag 5. mars. Paul Ince

Bokslippfest Oslo med Paul Ince klokka 20:

Sted: Ivars Kro, Adresse: Grønland 14

Billetter kjøpes i døra. 200 kroner for voksne, 150 kroner for supporterklubbens (LFCSCN) medlemmer. Ta med medlemskortet. Også mulig å melde seg inn i supporterklubben nå - og få rabatt på bøkene også:

http://medlem.liverpool.no/liverportal/register.aspx

 

 

Drammen: Søndag 6. mars med Paul Ince

Sted: Dickens Pub, Øvre Torggate 8

Se kamp sammen med Paul Ince og og meg. Vi deler noen av våre historier om kapteinsrollen og analyserer kamp.

Klokka 13.30

 

Inngang: 150 kroner/100 kroner LFCSCN medlemmer. Billetter kjøpes i døra.

 

Steinkjer: Fredag 11. mars med Mark Wright

undefined

Boksignering: 17-18, sted: Ark, Amfi

Bokslippfest: Brød & Cirkus, Kongensgate 33, 7713 Steinkjer

Klokka 19. Arrangementet er i samarbeid med Liverbirds Steinkjer og det er gratis inngang.

 

Trondheim: Lørdag 12. mars med Mark Wright Boksignering: klokka 12 Fotballbutikk, Sirkus Shopping,Falkenborgvegen 1, 7044 Trondheim Bokslippfest: klokka 19. Quality Hotel Augustin, Prinsenkrysset, Trondheim. Billetter kjøpes i døra. 150 kroner/100 kroner supporterklubbens (LFCSCN) medlemmer.

 

Velkommen til en helt unik kaptein-tidsreise fortalt fra innsida – av Liverpool FCs største ledere på gresset. Noen få flere steder vil bli annonsert senere.

Om du ikke har mulighet til å komme til Østlandet eller Midt-Norge, kan du bestille boka fra forfatter her: http://shop.liverpoolhjerter.no.24nb.serversenter.net

Vinn Gerrard-signert drakt!

undefined

Bestill innen 29. februar og vær med i trekninga av en signert Steven Gerrard-drakt, retrodrakt signert av Rush, Barnes og Grobbelaar, bokpakke på fem bøker samt signerte foto av Fowler og Evans.

undefined

Om boka: Følgene profiler deler sin historie eksklusivt i denne boka: Ron Yeats, Tommy Smith, Phil Thompson, Graeme Souness, Phil Neal, Ronnie Whelan, Mark Wright, Glenn Hysén, Ian Rush, John Barnes, Paul Ince, Jamie Redknapp, Robbie Fowler, Sami Hyypiä, Jamie Carragher og Steven Gerrard. Dette er ei bok som tar for seg mellomlederen i fotballen, kapteinen, og ser på ledelse, motivasjon, kommunikasjon, lagbygging, innflytelse og hvordan mellomlederen – kapteinsrollen – har endret seg gjennom 55 år.

«Liverpoolkapteiner» er spennende, relevant og inspirerende for næringslivet så vel som for lagsportentusiaster, trenere, kapteiner og fotballsupportere uansett lag. Og den er selvsagt et must for oss Liverpool-supportere!