Lotterivinnere forhåndssalg

thumb_IMG_1197_1024.jpg

Jeg er svært takknemlig for alle dere som så langt har forhåndsbestilt min neste bok "Liverpoolkapteiner. Ledelse og lidenskap" som jeg for tida skriver på spreng på. Forhåndssalget hjelper meg til å ferdigstille boka.

Som takk får alle som forhåndsbestiller boka mi et forfattersignert eksemplar. Dette gjelder også alle de som ønsker å forhåndsbestille i tida framover. Det er fortsatt fullt mulig å sikre deg et eksemplar av førsteopplaget i mange uker framover.

De 200 som var aller raskest på labben med å bestille, vil få sitt eksemplar signert av en av kapteinene som jeg skriver om i "Liverpoolkapteiner". Hvem som er de 200 vil være en overraskelse når bøkene sendes ut.

Alle som bestilte innen 10. juli får også navnet sitt trykt på en takkeliste i den norske utgaven av boka.

Og de av dere som bestilte bok innen 10. juli fikk altså også lodd i det eksklusive forhåndssalgslotteriet. Premier som takk for at dere er med å heie fram ny bok. Disse premiene har nå fått en eier etter en møysommelig telleaksjon for å lande på rett navn på bestillingslista.

Vinnertallene ble trukket ut av Sola Jonsen i DumDumBoys i går, via en app som trakk ut tilfeldige nummer blant det totale antallet forhåndssolgte bøker innen fristen. Nummer 1 var aller første bestilling osv.. og bestilte du mer enn ei bok, fikk du flere nummer i lotteriet. 

Det er artig å se at appen har trukket ut navn jeg kjenner igjen fordi jeg har møtt dem på kamp, på supporterarrangementer, fordi de er aktive bidragsytere på veggen til Liverpoolhjerter på Facebook osv men det er også helt ukjente navn for meg som har blitt trukket ut.

Mens jeg talte meg fram på ordrelista slo det meg hvor utrolig mange mennesker jeg har møtt og blitt kjent med takket være mine bokprosjekter om Liverpool. Jeg slår her og nå fast at Liverpool FC har den desidert beste fansen! Jeg føler meg heldig som har sånn en bra gjeng i ryggen. Det er virkelig bensin i den beinharde utskrivingsprosessen at så mange ønsker å kjøpe boka mi.

Så fra dypet av hjertet mitt: Tusen takk til hver og en av dere som har bestilt bok så langt!

 

Her er de heldige vinnerne:

1. Eksklusiv middag for to personer sammen med en av Liverpool FCs markante kapteiner og forfatter Ragnhild Lund Ansnes. Vinner: Terje Mathiassen, Skien.

undefined 

2. Signert drakt av Steven Gerrard. Vinner: Kai Tore Myklebust, Volda

undefined

3. Silkevimpel signert av Kevin Keegan, Ian Rush, Ronnie Whelan og John Barnes.

Vinner: Linn-Kristin Gartland Kristiansen, Drammen

undefined

4. Signert drakt av Jamie Carragher.

Vinner: Stein Arne Horgen, Mjøndalen

undefined

5.Bilde dobbelsignert av Ian Rush og Robbie Fowler: To tidligere kapteiner og toppscorere.

Vinner: Gudmundur Magnusson, Hafnarfjordur, Island

6. John Barnes-signert bilde. Vinner: Jarle Aartun, Kvernaland

7. Phil Neal-signert bilde. Vinner: Odd Hvila, Solumsmoen.

Gratulerer!

undefined

God stemning: En opplagt Steven Gerrard møter til intervju til "Liverpoolkapteiner". Dette var, om jeg har skjønt det rett, eneste dybdeintervjuet han ga etter at han slutta i Liverpool.

Vinner av middag for to, Terje Mathiassen, du får begynne å tenke på hvem du vil ha med deg når jeg spanderer eksklusiv middag på deg og en i følget ditt, og der en av Liverpools markante kapteiner og undertegnede er bordkavalerer. Hvilken kaptein dette blir, kommer jeg tilbake til når det nærmer seg bokutgivelse, men det er bare å glede seg!

Akkurat nå er jeg i Liverpool for å gjøre noen av de siste intervjuene og for å samle inn bildematriale fra spillernes egne, private bilder. Sender ut premier når jeg returnerer til Norge - altså i løpet av september.

PS! Fortsatt mulig å forhåndskjøpe boka. Det gjør du her:

http://shop.liverpoolhjerter.no/index.php?nr=90&case=4&id=85&idkategori=66&kat_name=&prod_name=Forh%E5ndssalg%20-%20%ABLiverpoolkapteiner%BB%20Ledelse%20og%20lidenskap&startrow=

undefined