Nyttårsbrev fra Liverpool

Fjellås fyrverkeri.jpg

Vi skriver torsdagkveld og 1. januar, for vår del siste kveld i Liverpool for denne gang. Det er med vemod vi forlater denne fantastiske tilværelsen, vi håper det ikke blir lenge til neste gang vi skal hit igjen.

På onsdag var det nyttårsaften, og vi var litt spente på hvordan det ville bli da vi ikke så noe til verken raketter eller utsalg slik som vi er vant med hjemme. Når Geir i tillegg hadde glemt å bestille bord på restaurant, så det heller litt mørkt ut. Men, lykken sto oss bi og da Geir, litt småstresset,  gikk innom blant annet Fazenda for å spørre, tikket det akkurat inn en avbestilling som ble oss til gode. Vi spiste en herlig nyttårsmiddag.

Fjellås nyttårsmiddag 1.jpgFjellås Nyttårsmiddag 2.jpg

Angående raketter snakket vi om at vi uansett ville gå ned til havna ved Liverbygningen og Merseyfergen i tilfelle vi skulle ha flaks og få med oss litt fyrverkeri. Og, alt klaffet denne dagen, - det ble en helt magisk feiring hvor himmelen ble opplyst av et spektakulært fyrverkeri i 15 minutter til ende. Vakkert!

I tillegg har vi fått vist kjæresten til Maria litt rundt. Han har selvfølgelig fått oppleve Anfield og vi rakk også en tur innom Beatlesmuseet.

Fjellås Beatles museet.jpgFjellås Beatles.jpg

For Geir sin del så fikk han med seg en siste kamp i dag. Han har virkelig fått uttelling på disse to ukene med 4 kamper med favorittlaget. Kan det bli bedre?

Vi sier takk for oss for denne gang. Vi har hatt en annerledes jul, men en jul vi alltid kommer til å bevare i hjertene våre. Vi har hatt det supert på alle mulige måter.

YNWA

Fra familien Fjellås

Kjære familien Fjellås med Sissel i spissen: Tusen takk for at dere har tatt dere tida til å dele opplevelsene med å feire jul og nyttår som familie i Liverpool. Dette til stor inspirasjon og glede for andre som også vurderer å gjøre det samme. Jeg er imponert over hvor mye dere har gjort og opplevd på disse to ukene i favorittbyen ved Merseyside. Riktig godt nyttår og god hjemreise!