Retur på en sky

Johannes og Skrtel.JPG

Osndag 25. februar 2015:

I år er det 10 år siden den magiske kampen på Atatürk-stadion, da LFC klarte å snu 3-0 til 3-3 i kveldsvarmen i Istanbul mot AC Milan. Kanskje, kanskje sitter fortsatt litt av magien igjen i veggene og gresset fra den gang, som LFC kan dra nytte av denne uka, i returkampen mot Besiktas.

Jeg skulle så gjerne ha vært der. Jeg drømmer om å en gang få oppleve en bortekamp ute i Europa sammen med LFC og The traveling Kop. Og hva hadde vel vært bedre enn å få kommet til stadion jeg har hørt så mye om, skrevet så mye om og og snakka så mye om etter mirakelfinalen i Istanbul i mai 2005? Og Istanbul er en by som hadde vært fristende å oppleve i seg selv... Men logistikken er ikke alltid slik at en arbeidende småbarnsmor bare kan stikke på en midtuke-kamp, men bare vent... Enn så lenge får jeg drømme og lengte og håpe at Liverpool vinner Europa League slik at vi er direktekvalifisert til Champions League neste år, og DA håper jeg at det klaffer bedre.

Halve jobben er uansett gjort for å gå videre fra denne runden, da vi slo Besiktas hjemme forrige uke. Og Besiktas har vært råsterke i denne turneringa, så langt. To som så den kampen i flomlysene på Anfield var Johannes (13) og hans far Hans Christian, som har skrevet en hyggelig, liten rapport fra turen:

Jeg vil bare rette et stor takk til deg og dine tips til Liverpool-tur på denne siden. Sønnen min, Johannses Sandlie (13 år) og jeg er nettopp kommet hjem etter en tur, der vi så Liverpool slå Besiktas på Anfield. Han går fremdeles på en sky.

Han fikk trikse med en Europa- og verdensmester i triksing i Family park, noe vi hadde gått glipp av uten dine tips.

undefined

undefined

Vi spiste et på Mayflower etter kampen, og vi spiste en fantastisk lunsj på Il Forno dagen etter. Hvem kom til lunsj samtidig med oss? Martin Skrtel.

Med en selfie og gode opplevelser fra en flott tur, synes vi du også fortjener en liten del i denne gleden.

Vi har også hatt stor glede av "Liverpoolhelter" og oversettelsen av biografien om Shankly. Nå er "Liverpoolhjerter"-boka på vei. Takk! Vi gleder oss til den da den har vært vanskelig å få tak i tidligere. Nå håper jeg at fruen også tar seg tid til å lese, slik at hun får et lite innblikk i vår "galskap". 
 
Mvh
Hans Christian

Tusen takk for gode ord, Hans Christian. Det er en en glede å få dele mine tips og erfaringer med andre Liverpoolhjerter. Det er jo det det handler om å være supporter. Unne hverandre gode opplevelser både i form av gode kamper og gode turer for å oppleve felles favorittlag! Og takk for at dere har kjøp bøkene mine, det setter jeg også stor pris på. Takket være dere og alle andre som kjøper dem, kan jeg fortsette min ferd inn i LFC og skrive ny bok og skrive blogger om rød lidenskap.

Ønsker dere alle en riktig god kamp i morgen!