Siste sjanse for jentetur

I mars i fjor hadde jeg gleden av å være med og lage supporterklubbens første jentetur til Liverpool der jeg var reiseleder sammen med Kop Shops Synøve Asplund. Turen ble en opplevelse jeg seint glemmer.

40 jenter fra 14 til midten av 50-årene fra store deler av landet deltok og bidro til ei helg full av opplevelser, latter, nye vennskap og samhold.

Det var et sterkt ønske fra mange hold om at supporterklubben og Ving må gjenta jenteturen - og vi har tatt jentene på ordet.

Siste helga i november går årets jentetur av stabelen. Du kan reise alene uten å frykte at du vil oppleve Liverpool i ensomhet, eller du kan ta med deg din datter/mor/søster eller venninner og melde deg på. Nå er nemlig siste frist om du ønsker å bli med på denne fotballsesongens jentetur, eller Livergirls-tur om du vil.

Jeg har i år igjen klekket ut mange fine overraskelser til årets jentegjeng. I år blir vi rundt 20 jenter på tur. Så det er bare å glede seg...

Ideen bak jenteturen er at jenter skal møte andre jenter som deler samme interesse som seg og bygge større nettverk. Noen jenter har ikke så mange likesinnede å reise til Liverpool med for å oppleve favorittlaget, andre stortrives på gutteturene, men synes likevel det er verdifullt å kunne reise med andre jenter med felles interesser. Vi ønsker med disse turene å bygge et sterkere nettverk og plattform blant jentene i supporterklubben, samtidig som vi på denne måten viser at vi ønsker oss mange flere jenter som medlemmer av supporterklubben. I dag er drøyt 10 prosent av andelen medlemmer i supporterklubben jenter. Vi ønsker at mange flere oppdager supporterklubben og alle de fine tilbud dette gir til våre medlemmer, og der en jentetur og nettverksbygging blant jenter i supporterskaren er et av tilbudene.

Og sist men ikke minst: Vi ønsker å skreddersy en tur for jenter som er morsom, uforglemmelig og verdifull.

Det blir felles måltider, omvisning på Anfield, overraskelsesgjester og legendemøte i løpet av helga og muligheter for juleshopping i en av Europas beste shoppingbyer i tillegg til helgas høydepunkt: Kampen mellom Liverpool FC og Stoke. 

Meld deg på snarest om du ønsker å være med - før Ving om få dager åpner for å selge de siste plassene til vanlige fotballpakker og ikke Livergirls-pakker.

Du bestiller pakken her: http://www.ving.no/fotball/liverpool#fixtures

Hak av på Stoke og full pakke, så velger du Livergirls. Velkommen med på tur, jenter - og gutter: Tips jentene om denne turen ved å dele saken på sosiale medier.

Dette blir så gøy!