Supportervarme og engasjement

Liverbirds Tromsø julelotteri.jpg

De siste årene har vi i Livebirds Tromsø rundt juletider valgt å gjøre litt ekstra, legge inn en ekstra innsats for andre mennesker, for de som virkelig trenger det. Nødvendigvis ikke de som trenger det mest, for de bor sannsynligvis på helt andre kontinenter, men vi vet at for enkelte grupper mennesker, i et annet sjikt i samfunnet, et annet stadium i livet generelt, så kan SÅ lite bety SÅ mye.

Det hele startet med at vi for noen år siden ønsket å bidra med noen kroner til Jamie Carragher's veldedige organisasjon, "23 Foundation", for vi vet at hans arbeid hjelper de aller mest vanskeligstilte i området rundt Anfield, stedet vi alle ønsker å oppleve minst én gang i livet!

Vi satte i gang, den gang, det som var et lite julelotteri til inntekt for nettopp denne organisasjonen. I forkant av lotteriet kontaktet vi Mike i "23 Foundation", og vi fikk noen flotte, signerte Liverpooleffekter, bl.a. signert Gerrard-drakt, Carragher-drakt, skjerf og andre effekter som enhver Liverpoolsupporter ville sette stor pris på.

Det har, siden den gang, utviklet seg til å bli noe mye større, og vi har valgt å dele bidraget mellom "23 Foundation" og Kirkens Bymisjons arbeid med barn og barnefamilier i Tromsø, mennesker som lever langt under fattigdomsgrensen, et prosjekt de har kalt "ILAG".

I den forbindelse har vi vært så heldige at vi har fått flere bedrifter i det lokale næringslivet i Tromsø til å bidra med premier. Det har vært alt fra matvarer fra ulike supermarkedkjeder, hundeslede- og kajakktur fra og med en lokal "eventyrer" (et Liverbirds Tromsø-medlem som på nyåret skal delta både på Iditarod OG Yukon Quest!!!), legendesignerte bøker donert fra Liverpoolhjerter, bilvask, ferskfrosset fisk, strikka ullsokker, konfektesker, gavekort på restauranter, hotellovernattinger på Tromsøs beste hoteller, luer, kartonger med kaffe, og ikke minst en Liverpooltur til valgfri kamp inkludert hotell, for å nevne noe.Dette i tillegg til de flotte premiene fra Mike Lepic og "23 Foundation".

I fjor fikk vi inn 75.700 kroner, det tilsvarer 3785 solgte lodd à 20 kroner, noe som er helt fantastisk! Det betyr at det ble hele kr. 37850,- på hver organisasjon, noe vi vet kom ekstremt godt med!

Vi har ikke tenkt å være dårligere i år, og vi håper selvfølgelig at vi skal klare å slå summen fra i fjor. Klarer vi å runde kr. 100.000,- i år, så vil det være helt utrolig! Uansett, vi går inn for å bidra, og jo større bidraget vårt er, desto bedre er det for mottakerne! Vi vil oppfordre andre Liverbirdsklubber å gjøre det samme, støtt "23 Foundation" og en lokal, veldedig organisasjon etter eget valg! For som sagt, et lite bidrag kan utgjøre en stor forskjellig for mange mennesker!

Med vennlig hilsen Jørgen A. K. Hjertsen

Leder i Liverbirds Tromsø

YNWA