Tre store til Norge i vår

thumb_450.jpg

IAN RUSH

Allerede denne helga kan du møte selveste Ian Rush. Bor du i sør er du hjertelig velkommen på Sørlandssenteret (utenfor Kristiansand) til boksignering og mingling på Ark, fredag 29. april klokka 17-18. På kvelden inviterer Mandal Liverbirds til fest, der du kan få høre Rush fortelle om sitt liv som Liverpool FCs mestscorende gjennom tidene. Det handla utrolig nok masse om intuisjon og magefølelse, nemlig. Og om et helt utrolig fokus og konsentrasjon. Her har vi mye å lære mange av oss. Kom på Stjerna (Sjøsandsv. 2, 4514 Mandal) klokka 19. Du kan kjøpe billett i døra. Grillen fyres opp - så her kan du også kose deg med å bestille grillmat.

Rush har med seg sin popstjerne- og modellkjæreste Carol Anthony fra Irland. Håper hun får oppleve skikkelig god stemning på sitt første Liverpool-besøk i Norge!

På lørdag, 30. april setter vi nesen mot Kristiansund der Spiceboys igjen skal få gleden av å avvikle et av sine strålende arrangement - der stil, detaljer, rød stolthet, flyt og smil har blitt varemerke. Det blir sjansen til å kunne si at du har spist middag med Ian Rush - det er ganske så kult...

Fortsatt noen billetter igjen. De kjøper du her: http://www.ticketmaster.no/event/ian-rush-billetter/494755

JOHN BARNES

Neste helg er det finfine John Barnes som kommer på besøk og kaster glans over både "Liverpoolkapteiner" og Liverpool FC og Liverpool by. Fredag 6. mai kan du møte John Barnes på Strømmen Storsenter til boksignering hos Ark klokka 16-17.

Lørdag 7.5 skal vi gjøre et arrangement utenom det vanlige. I samarbeid med Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn skal vi lage en helaften med mat fra Liverpool, livemusikk fra Mersey og en reise i Liverpools folkeslag, jenter, musikk, by og fotballmagi. John Barnes og jeg leder kvelden - og kanskje, om vi er riktig heldig, lokker vi Barnes til å hente fra gamle rappe-kunster...

Billetter sikrer du deg her: http://elvespeilet.no/legendeaften-med-john-barnes/

Tidligere på dagen regner vi med å ha en boksignering på Larvik-traktene hos Ark, Nordbyen sånn i 14.30-15.30-tida. Nøyaktig info om dette kommer...

undefined

ROBBIE FOWLER Og siste storfisk bekrefta til kapteinsturneen er Robbie Fowler - som jeg har forsøkt å få over leeeeenge - men han reiser over hele verden, bokstavlig talt, med LFC. Men i slutten av mai kommer han til Nord-Norge! For dere i nord - sett av følgende datoer: torsdag 26. mai: Tromsø, fredag 27. mai: Bodø. Det er Liverbirds Tromsø og Liverbirds Bodø som inviterer til fest sammen med 5Times. Mer info kommer snart.

Siste stopp blir gullfine Florø, lørdag 28. mai.

Billett sikrer du deg her: https://5times.co.uk/floro

Dette blir gøy!

Vær snill og spre ordet, del dette på facebook-veggen eller på twitter og tagg Liverpool-venner i aktuelle områder - det er så sjeldent at vi kommer til å få besøk av så store røde stjerner, så nå håper jeg alle som har muligheten, kjenner sin besøkelsestid!

Walk on!